Railway Station

Liège, Railway Station
  • BE-luik-railway-station-1-exterieur.jpg
  • BE-luik-railway-station-2-receptie.jpg
  • BE-luik-railway-station-3-pantry.jpg
  • BE-luik-railway-station-4-lounge.jpg
  • BE-luik-railway-station-5-lounge.jpg
Place des Guillemins 2
4000 Liège

Onze Business Lounge bevindt zich in het treinstation Luik-Guillemins, een van de drukste verkeersknooppunten in het Franssprekende deel van België.

24 uur per dag camerabewaking
Business Lounge
Gelegen in het centrum
Lounge-ruimte
Voicemail
Belangrijke uitvalswegen
Climate control
High-speed internet
Systeemvloeren
Broodjes-service
Dubbel glas
Kabeltelevisie
Vergaderruimtes

Onze Business Lounge bevindt zich in het treinstation Luik-Guillemins, een van de drukste verkeersknooppunten in het Franssprekende deel van België. Van hieruit legt u makkelijk contact met uw zakenrelaties. U neemt er de ICE naar Brussel en Duitsland of de Thalys naar Parijs en Duitsland, maar een wandelingetje naar het centrum van Luik kan evengoed.

In de stationshal vindt u een uitgebreid aanbod aan voorzieningen zoals cafés en winkels. Met de regelmatige TEC-busverbindingen verkent u zonder problemen de streek. U vindt er hotels, restaurants en bedrijven uit allerlei sectoren, van elektronica tot onderwijs. Ga steeds rechtdoor wanneer u het station betreedt via de hoofdingang en neem de lift of trap naar de 3de verdieping. U vindt de Regus Express Business Lounge aan de andere zijde van de kiss and ride parking in het midden van het gebouw.